ΜΟΣΧΑΡΙ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ

ΥΛΙΚΑ

  • 90γρ. άπαχο μοσχαρίσιο κρέας

  • ½ φλιτζάνι χυμός ντομάτας

  • 1 κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο

  • ψιλοκομμένο κρεμμύδι, τριμμένο σκόρδο

  • δάφνη, κανέλλα

ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το κρεμμυδάκι ή/και το σκόρδο. Στη συνέχεια ρίχνουμε το κρέας το οποίο έχουμε κόψει σε μικρά κομμάτια και το τσιγαρίζουμε μαζί με το κρεμμυδάκι.

Ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα φύλλα δάφνης, λίγο νεράκι και το χυμό ντομάτας και αφήνουμε το κρέας να βράσει μέχρι να μαλακώσει καλά.

Σε περίπτωση που το διαιτολόγιό σας σας προτείνει και πατάτες, ρίξτε τις πατάτες στην κατσαρόλα κομμένες στο ίδιο περίπου μέγεθος με τα κομμάτια του κρέατος μόλις ρίξετε το χυμό ντομάτας και το νερό.

«ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ»

Leave a Reply

Your email address will not be published.