ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΙΜΑ

ΥΛΙΚΑ

  • ½ φλιτζάνι άπαχος κιμάς (περίπου 120γρ)

  • ½ φλιτζάνι χυμός ντομάτας

  • 1 κρεμμύδι

  • 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο

  • βασιλικός, δυόσμος, κανέλλα

ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Σε μια κατσαρόλα τσιγαρίζουμε αρχικά το κρεμμύδι με το ελαιόλαδο και στη συνέχεια ρίχνουμε τον κιμά και τσιγαρίζουμε μέχρι να ασπρίσει (αν θέλετε προσθέστε λίγο νεράκι).

Ρίχνουμε το χυμό ντομάτας και αφήνουμε να βράσει. Προς το τέλος ρίχνουμε τα μπαχαρικά που μας αρέσουν.

Εάν το διαιτολόγιο σας σας προτείνει κιμά με μακαρόνια τότε ετοιμάστε τα, βραζοντάς τα και προσθέστε από πάνω τον κιμά που μόλις φτιάξατε.

«ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ»

Leave a Reply

Your email address will not be published.