ΤΟΝΟΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΡΥΖΙ

ΥΛΙΚΑ

  • 1 κούπα ρύζι βρασμένο

  • 2-3 αυγά βρασμένα καλά

  • 1-2 μέτριες πιπεριές

  • 1 μικρή κονσέρβα τόνο

  • 2-3 κ.σ. μαγιονέζα

  • μισό κρεμμύδι

  • αλάτι

  • πιπέρι

ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Βράζετε το ρύζι και το ρίχνετε στο μπολ όπου θα ετοιμάσετε τη σαλάτα σας.

Βράζετε τα αυγά μέχρι να στερεοποιηθεί ο κρόκος (συνήθως 12 – 15 λεπτά), τα ψιλοκόβετε και τα ρίχνετε κι αυτά στο μπολ.

Ψιλοκόβετε τις πιπεριές και τις ρίχνετε κι αυτές.

Ψιλοκόβετε και το κρεμμυδάκι και ανοίγετε την κονσέρβα του τόνου με νερό στραγγίζοντάς την όσο μπορείτε.

Αλατοπιπερώνετε σύμφωνα με τα γούστα σας, ανακατεύετε όλα τα υλικά μαζί με την μαγιονέζα και η σαλάτα σας είναι έτοιμη.

«ΚΑΛΑΗ ΟΡΕΞΗ»

Leave a Reply

Your email address will not be published.